Αναρτήθηκε από: admin | 12 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΑ Επίσημα Ντοκουμέντα ΑΠΟΔΕΙΚΝYΟΥΝ οτι ΑΔΙΚΑ σπίλωσαν το όνομά μου


Συλληφθέν Καρέ 446.351.334  ΔΡΧ. ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

            ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ           ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

ΑΔΙΚΑ ΣΠΙΛΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.

Ζήτησα εγγράφως από την Ελληνική Δικαιοσύνη και παρέλαβα μόλις προ ημερών τους τραπεζικούς λογαριασμούς του επίορκου υπαλλήλου και της συζύγου του  από την δικογραφία του «μαύρου χρήματος» που προήλθε από τις υπεξαιρέσεις στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Με την πρώτη ματιά έμεινα άναυδος!

Καταθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων δραχμών στους παραπάνω λογαριασμούς από τις υπεξαιρέσεις  στον Δήμο το 1998!

Το 1998, δηλ. ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,  γεγονός που καταρρίπτει αμέσως όλες τις εναντίον μου κατηγορίες!

Παραθέτω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα, από τα πολλά που υπάρχουν στο  έτος αυτό:

Το 1998 στον τραπεζικό λογαριασμό της συζύγου του  (ALPHA BANK– ‘Iωνος Δραγούμη – δίπλα στο παλαιό Δημαρχείο) ο επίορκος υπάλληλος κατέθεσε:

Τον Ιανουάριο 1998             3.620.000 δρχ.
Τον Φεβρουάριο 1998         1.630.000 δρχ.
Τον Μάρτιο 1998                4.150.000 δρχ.
Τον Απρίλιο 1998                 2.480.000 δρχ.
Τον Μάιο 1998                     1.460 000 δρχ.
Τον Ιούνιο 1998                   3.938.334 δρχ.
Τον Ιούλιο 1998                   8.450.000 δρχ.
Τον Αύγουστο 1998             1.150.000 δρχ.
Τον Σεπτέμβριο 1998          5.500.000 δρχ.
Τον Οκτώβριο 1998             1.400.000 δρχ.
Τον Νοέμβριο 1998             5.240 000 δρχ.
Τον Δεκέμβριο 1998            7.333.000 δρχ.
ΣΥΝΟΛΟ                             46.351.334 δρχ.

Τα ίδια και σε άλλους λογαριασμούς….

Υπεξαιρέσεις εκατομμυρίων το 1998 . ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

Τελείως εσφαλμένη δηλ. η απόφαση περί δήθεν «Άμεσης Συνέργειας» μου.

Καταρρίφθηκε -πλέον των άλλων-η δικαιολογητική βάση της αστήρικτης καταδίκης μου, ότι δήθεν ο υπάλληλος του Δήμου άρχισε να υπεξαιρεί επί των ημερών της Δημαρχίας μου και συγκεκριμένα «ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1999», όπως τελείως εσφαλμένα  αναγράφεται στην σελ. 2253 της απόφασης!

Με τον πιο επίσημο τρόπο, με στοιχεία που πήρα από την ίδια την Δικαιοσύνη αποδείχθηκε ότι η καταδίκη μου οφείλεται σε μία ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΛΑΝΗ.

Ο υπάλληλος υπεξαιρούσε όταν εγώ ήμουν Βουλευτής και ουδεμία σχέση είχα με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, το δε 1998 Δήμαρχοι ήταν ο αείμνηστος Κων. Κοσμόπουλος και το δεύτερο εξάμηνο ο αγαπητός φίλος Δημ. Δημητριάδης από τους οποίους  δεν έχει αναζητηθεί οποιαδήποτε ευθύνη, διότι βεβαίως δεν υπάρχει ουδεμία ευθύνη!

ΑΔΙΚΑ σπίλωσαν το όνομά μου .
ΑΔΙΚΑ με κρατούν στην φυλακή!
ΑΔΙΚΑ θα κάνω Χριστούγεννα μακριά από τους δικούς μου.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Responses

 1. Αγαπητε Δήμαρχε,
  Η υπόθεση σου κοντεύει να μας τρελάνει. Πριν 10 ημέρες καταδικάστηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δημου Παλαμα Καρδίτσας που του είχε μεταβιβάσει ο δημαρχος τις αρμοδιότητες καθαριότητας του Δημου επειδή ενας οδοκαθαριστής του Δημου τραυματίστηκε θανάσιμα πέφτοντας από το απορριματοφόρο. Ο δημαρχος απαλλάχτηκε εντελώς επειδή είχε μεταβιβάσει τις παραπάνω αρμοδιότητες. Το δικαστήριο θεώρησε αποκλειστικά υπεύθυνο τον αντιδήμαρχο.
  Ρωτώ προς πασαν κατεύθυνση :
  Aλλος νόμος ισχύει στην Καρδίτσα και άλλος στη Θεσσαλονίκη; Kαι εσύ είχες μεταβιβάσει τις οικονομικές αρμοδιότητες στον αρμόδιο αντιδήμαρχο. Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμα;

  Κωνσταντίνος Εξαρχος
  Δημαρχος 1991-2002
  Παλαμας Καρδιτσας

 2. Δήμαρχε τα βλεπς? Τα βλεπς στον Τριανταφυλλόπουλο για το δικαστή που σε έχωσε ισόβια? Τα βλεπς ποιος σ’ έβαλε ισόβια?? Δηλαδή σα να λέμε είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα…

 3. όλα δείχνουν ότι δεν καταχράστηκε χρήματα,επομένως να κάνουν κατάσχεση σ αυτόν που παραδέχτηκε ότι έκλεψε και ο Βασίλης να αφεθεί ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

 4. Αγαπητέ Δήμαρχε,
  Πιστεύω οτι είσαι καί εύχομαι νά είσαι αθώος.
  Πλημελής στή διοίκηση πιθανότατα. Αυτό δέν είναι κακούργημα. Φταίνε αυτοί πού σέ πρότειναν καί αυτοί πού σέ εξέλεξαν.
  Αλλα ήταν τά ευνοϊκά πεδία γιά εσένα. Ο αθλητισμός σίγουρα.
  Εάν αποδειχθεί η αθωότητα (κανονικά πρέπει νά απδεικνύεται η ενοχή) θά πρέπει νά λογοδοτήσουν (νά μάς εξηγήσουν) οι δικαστές
  όχι μόνο τούς νόμους αλλά καί τίς αρχές δικαίου μέ τίς οποίες δικάζουν.
  Βρέθηκαν τά χρήματα πού καταχράστηκες (σύμφωνα μέ τήν απόφασή τους)?
  Εάν ΝΑΙ νά δοθεί η αυτονόητη εντολή επιστροφής από εσένα (κατάσχεσης).
  Πέραν τής αυτονόητης συνέπειας μόνο αυτό θά μέ πείσει γιά τήν ενοχή σου.
  Εύχομαι νά δείξεις αντοχή, όπως τό έκανες σάν αθλητής, σέ αυτό τόν αγώνα.

  Εάν οι κατήγοροί σου αποδείξουν (όπως ΟΦΕΙΛΟΥΝ) τήν ενοχή σου
  η απογοήτευσή μου θά είναι τεράστια.
  Εάν αποδείξης τήν αθωότητά σου θά γίνεις καί δικός μου ήρωας.
  Θά διδάξω μέ τήν δική σου περίπτωση τό παιδί μου.
  Καί οι πάσης φύσεως κατήγοροι (καί οι δικαστές) ασφαλώς θά πρέπει νά ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ καί νά στοιχειοθετήσουν τό εύλογο τής πλάνης.

 5. Δήμαρχέ μου, αντίς να μετράς τις μέρες που είσαι στη φυλακή δε μέτραγες λέω ‘γω καλύτερα τα λεφτά που φάγαν ο «φίλος» σου και ο υφιστάμενός σου? Αν τότες μέτραγες το χρήμα που ροκανίζαν αυτά τα τυπάκια τώρα δε θα μέτραγες μέρες επί της στενής… Άντε καλή λευτεριά στις 16 του Γενάρη και καλά μυαλά αν ξαναπολιτευθείς!

 6. ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ !!!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΑΣ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ !!!!!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΡΩΤΑΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ !!!!!

 7. Από τα λίγα που άκουσα (εκ τηλεοράσεως), δεν πείθομαι για ενοχή του Παπαγεωργόπουλου. Θα τολμήσω να πω ότι ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου θέλησε να φυλακίσει τον Δήμαρχο προς ιδίαν δοξαν, δίκην Ηρόστρατου. Ένοχος ένοχον ου ποιεί. Το διδάσκονται άραγε οι δικαστές; Τι θα πει κύριε Πρόεδρε ότι ο Δήμαρχος έβαλε τα λεφτά σε «κρυφούς λογαριασμούς». Θα πει ότι δεν ξέρεις αν υπάρχουν τέτοιοι λογαριασμοί. Και καταδικάζεις χωρίς να ξέρεις;

 8. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ 2014 ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ. ΣΕ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ !!!!!!!

 9. Μου προξενεί βδελυρή εντύπωση ότι πολλοί οι οποίοι γράφουν στο internet για την υπόθεση Παπαγεωργόπουλου έχουν παρωπίδες, είναι παθιασμένοι, χωρίς επιχειρήματα και θέλουν αίμα. Κρύβονται στην ανωνυμία τους,ντρέπονται για το όνομά τους. Για την ουσία της υπόθεσης, ΤΙΠΟΤΑ. Ρωτώ ευθέως: υπήρξε μάρτυρας στη δίκη (θέλω ονοματεπώνυμο) που να κατέθεσε κατηγορηματικά ότι έδωσε στον Παπαγεωργόπουλο έστω και ένα ευρώ δημοτικό χρήμα;
  Θρηνώ και οδύρομαι άν η δικαιοσύνη έλαβε υπόψην της στα σοβαρά την κατάθεση στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων του εσχατόγερου δημάρχου Θεσσαλονίκης. Θαυμάστε λογική και επιχειρηματολογία: «είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι ο Σαξώνης και οι διευθυντές της ταμειακής υπηρεσίας έκαναν όλη αυτή την ιστορία χωρίς να είναι σε γνωση των πολιτικών προισταμένων τους. Πιστεύω ότι συμμετείχε. Παρασύρθηκε. 10 χρόνια να μην πήρε χαμπάρι δεν γίνεται. Αν έκανε λάθος να πάει φυλακή».
  Ρωτώ τους δικαστές: όταν ο δήμαρχος μεταβιβάζει αρμοδιότητες στους αντιδημάρχους ευθύνεται ο ίδιος νομικά για τυχόν ατασθαλίες; Αλλοίμονο αν είναι για όλες τις υπηρεσίες ενός μεγάλου δήμου υπεύθυνος ο δήμαρχος. Δέχομαι ότι έχει πολιτικές ευθύνες. Ευθύνες επιλογής συνεργατών. Όχι όμως και να καταδικάζεται ισόβια (!) διότι λέει το σκεπτικό: «παρείχε ο Παπαγεωργόπουλος άμεση συνδρομή στον υπεξαιρέτη Σαξώνη ΔΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΣ.»
  Αγαπητέ Δήμαρχε, κουράγιο. Τον νέο χρόνο η αλήθεια θα λάμψει.
  Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου.

  Έξαρχος Κώστας
  Παλαμάς Καρδίτσας
  Δήμαρχος 1991-2002

 10. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ! ΒΙΚΕΛΟΥΔΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

 11. Αχ κύριε Παπαγεωργόπουλε εξηγείστε μας όμως γιατί έβαλε τόσα χρήματα στους λογαριασμούς. Τι να πω; Ειλικρινά λυπάμαι, θέλω να είστε αθώος αλλά πχ με αυτό που λέτε δε μας πείθετε. Να είστε καλά και υπομονή εκεί μέσα. Αν και πιστεύω στην ενοχή σας, σας σκέφτομαι.

  • Που τα είδες και που τα άκουσες τα «τόσα χρήματα στους λογαριασμούς»; Και τι θα πει «θέλω να είστε αθώος»; Αν γνωρίζεις «γραφή και ανάγνωση» οφείλεις να πεις είτε «πιστεύω ότι είσαι αθώος» είτε «πιστεύω ότι είσαι ένοχος». Έστω πες ότι δεν ξέρω, δεν παίρνω θέση. Γκέκε;

 12. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ .

 13. Δήμαρχε, η Ελλάδα είναι τόσο σάπια και διεφθαρμένη που θα πρέπει να «φτύσεις» αίμα για να αποδείξεις την αθωότητά σου. Υπουργοί αμύνης βρώμικοι, δήμαρχοι-εφοριακοί-αστυνομικοί διεφθαρμένοι, Ψωμιάδηδες απαξάπαντες (ζοροί, καρνάβαλοι, καβαλάρηδες, γιαουρτωμένοι, τσαγκάρηδες, τραγουδισταί, νομάρχηδες, αντινομάρχηδες, ασφαλισταί, πρόεδροι ΠΑΕ και ορισμένα τέκνα εξ’ αυτών) όλοι πάρε-δώσε με τη δικαιοσύνη όμως κανείς τους μα κανείς τους δεν «έφαγε» ισόβια καμπάνα…
  Το μόνο που σε σώζει τώρα είναι ο άξιος νυν συνήγορός σου, όπου σ’ ένα τροχαίο που ‘χε με την Alfa Romeo 164 -αμάξι του- το 1989 στην εθνική Πατρών-Κορίνθου, ερωτηθείς από δημοσιογράφο «που οφείλεται ότι γλιτώσατε τα χειρότερα;» απάντησε «στην αγάπη του λαού προς εμένα». Για να δούμε τώρα εσένα αν η αγάπη μας είναι τόσο ικανή ποσότης για να σε σώσει!

 14. Τό γεγονός φαίνεται θετικό γιά σάς, καί εύχομαι νά αξιολογηθεί ανάλογα από τό Δικαστήριο γιά νά λάμψη η Αλήθεια, Καλλές γιορτές, Μανώλης

 15. Τ’ ακούς εσύ Δήμαρχε; Ετοιμάζεται λέει κι ο Γιάννος για τη μπουζού. Δεν ήξερα λέει, δεν είδα, μου διέφυγε… Ρε μαστόρια πολύ εύκολα σας διαφεύγουν τα δισεκατομμύρια, πλάκα με κάνετε; Βάλαν λέει και τον εφοπλιστή Πάλλη στη στενή. Τι γίνεται ρε καρντάσια, όλη οι αφρόκρεμα ρεβεγιόν-double dott-στα καλύτερα μαγαζιά σας έχουν εφέτο! Φτου φτου φτου, άχουτα μωρέ όλα μέσα στο φρέσκο…

 16. καλο κουραγιο και καλα Χριστουγεννα η αληθεια θα βγει στο φως και ολα θα ειναι ενας κακος εφιαλτης που θα περασει μην το βαζετε κατω και μην χανετε το κουραγιο την αισιοδοξια και την πιστη στον Θεο.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: