Αναρτήθηκε από: admin | 5 Μαρτίου 2013

Β.Παπαγεωργόπουλος: «ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;»


Συλληφθέν Καρέ 4

Το χτύπημα μεγάλο. Απίστευτο!

Όταν μάλιστα είναι αποτέλεσμα μιας ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΣ.

Να βάζεις ο καλό σου κοστούμι και να πηγαίνεις χαμογελαστός στο δικαστήριο για να ακούσεις την «πανηγυρική σου αθώωση» και να φεύγεις με την κλούβα της Αστυνομίας για τα Διαβατά είναι πολύ βαρύ. ΑΣΗΚΩΤΟ.

Να μην έχει επί 5,5 μήνες ακουσθεί κανένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ  εναντίον σου, να μην έχεις γνωρισθεί ποτέ με τον επίορκο υπάλληλο του Δ.Θ. (ένας ανάμεσα σε 5.000 υπαλλήλους) ο οποίος σύμφωνα με το Βούλευμα, σύμφωνα με τον έλεγχο της Θ. ΔΟΥ και το πόρισμα της Οικονομικής Επιθεωρήτριας υπεξαιρούσε και πλαστογραφούσε χρόνια ολόκληρα πριν ορκισθώ Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Δ/ντής της Ταμειακής Υπηρεσίας, η Γραμματεία του Δ/ντού και η Προϊσταμένη του υπαλλήλου που διενεργούσε τις υπεξαιρέσεις να μη σε αναφέρουν πουθενά στις καταθέσεις τους και στα 66 σου χρόνια -μετά από μία διαδρομή που πολλοί θα την ζήλευαν- ν’ ακούς ΙΣΟΒΙΑ, δύσκολα αντέχεται!

Είναι πρωτοφανές πιστεύω, στα δικαστικά χρονικά:

Να μην έχεις αρμοδιότητες οικονομικής φύσεως, να μην υπογράφεις πουθενά στην  καθημερινή διαχείριση, ο επίορκος υπάλληλος να ελέγχεται από 3 Προϊσταμένους Εξόδων στα 10 αυτά χρόνια οι οποίοι αθωώνονται να ελέγχεται από τα στελέχη της Γραμματείας του Ταμία τα οποία αθωώνονται να ελέγχεται από 2 Διευθυντάς της  Ταμειακή Υπηρεσίας τα 10 αυτά χρόνια που τιμωρούνται με αναστολή (σωστά) μέχρι το Εφετείο, οι Διευθυντές της Ταμιακής Υπηρεσίας να λογοδοτούν όχι στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών ή στον Δήμαρχο αλλά στο Ελεγκτικό Συνέδριο βάσει του Β.Δ. του 59 , εγγράφως όλοι οι ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ (Ελεγκτικό Συνέδριο,  Υπ. Οικονομικών, Περ. Κεντρ. Μακεδονίας, Ορκωτοί Ελεγκτές κ.λ.π.) να βεβαιώνουν ότι λειτουργεί άψογα η Ταμειακή Υπηρεσία του Δ.Θ., ο ίδιος ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου να λέει ότι «ερευνήθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Παπαγεωργόπουλου και δεν βρέθηκε τίποτε» και τελικά σου επιβάλουν ΙΣΟΒΙΑ δύσκολα αντέχεται!!

Το  μόνο που σε  σώζει είναι ότι εσύ ξέρεις την ΑΛΗΘΕΙΑ, ξέρεις ότι έχεις την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΗ και κατορθώνεις να στέκεσαι ΟΡΘΙΟΣ.

Διακατεχόμενος από αυτά τα συναισθήματα είδα το Σάββατο (2-3-2009) την πρωινή εκπομπή μεγάλου Αθηναϊκού καναλιού όπου ήταν καλεσμένος και ο Δ/ντής μιας εφημερίδος της πόλεως μας.

Σκέφθηκα ότι θα ακουστούν κάποια σημαντικά πράγματα και παρακολούθησα την εκπομπή προσεκτικά.

Όταν πήρε τον λόγο ο Δ/ντής της Εφημερίδος είπε:

«Ο Παπαγεωργόπουλος έκανε δύο μεγάλα σφάλματα»

Είπα, επιτέλους θα ακούσω 2 συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία που να αποδεικνύουν την συμμετοχή μου στις υπεξαιρέσεις και ακούω με έκπληξη: «Το πρώτο σφάλμα ήταν ότι έδωσε συνέντευξη τύπου (24 ώρες μετά την αποκάλυψη της υπεξαιρέσεως) μίλησε για 1,5-2 εκ. €»!

Και το δεύτερο ότι είχε τον ίδιο συνήγορο με τον Γραμματέα του Δήμου»!….

Έμεινα άφωνος! Είναι δυνατόν; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

Αλήθεια τι σχέση έχουν αυτά ; Τι σχέση έχουν αυτά με τα ΙΣΟΒΙΑ.

Καταδικάστηκα επειδή 34 ώρες μετά την ενημέρωσή μου από τον Προϊστάμενο της Ταμειακής Υπηρεσίας έδωσα συνέντευξη Τύπου και μετέφερα ότι μου είχε αναφέρει ο Προϊστάμενος της Ταμειακής Υπηρεσίας που είχε κάνει την έρευνα;

Και γιατί αποκρύβεται το γεγονός ότι την επομένη ημέρα (20-2-2008) δεσμεύσαμε με δικαστική απόφαση τα περιουσιακά στοιχεία του επίορκου υπαλλήλου μέχρι του ποσού των 10 εκ, € για να είμαστε σίγουροι, όπως μου είχε εισηγηθεί η Νομική Υπηρεσία;

Και γιατί αποκρύβεται το γεγονός ότι με εισήγηση και πάλι της Νομικής Υπηρεσίας προκαλέσαμε νέα δικαστική υπόθεση για δέσμευση περιουσιακών στοιχείων μέχρι ύψους 30 εκ. € ;

Καταδικάστηκα αλήθεια σε ΙΣΟΒΙΑ γιατί είχα τον ίδιο συνήγορο με τον Γ. Γραμματέα του Δήμου; Σοβαρολογούμε; Που είναι το μεμπτό; Που είναι γραμμένο;  Οι ένοχοι είχαν προκαθορισθεί πριν από την δική;

Ο ΓΓ είχε κηρυχθεί ένοχος ΠΡΙΝ την δίκη και έτσι ήταν επιλήψιμο να έχω τον ίδιο συνήγορο;

Με τέτοια κριτήρια αλήθεια καταδικάζουμε σε ΙΣΟΒΙΑ έναν άνθρωπο που διέθεσε την ζωή του για την πόλη του  και την Πατρίδα του, χωρίς μάλιστα να έχει κατατεθεί εναντίον του το παραμικρό «συγκεκριμένο αποδεικτικό στοιχείο» που να τον συνδέει με τον επίορκο υπάλληλο, όταν οι κανόνες δικαίου αξιώνουν πάντοτε την ύπαρξη τους;

ΚΑΠΟΙΟΙ  ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΟΥΝ.

Και οι Θεσσαλονικείς να είναι απολύτως βέβαιοι ότι ο επί 12ετία Δήμαρχός τους δεν τους πρόδωσε ΠΟΤΕ!

 


Responses

 1. Το 1894, οδηγήθηκε ενώπιον της γαλλικής δικαιοσύνης ο αξιωματικός του πυροβολικού Alfred Dreyfus, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Η πολύκροτη «Υπόθεση Ντρέιφους» χαρακτηρίστηκε ως μία από τις μεγαλύτερες δικαστικές πλάνες ενώ αποτέλεσε σημείο αντιπαράθεσης, επί σειρά ετών, στην γαλλική κοινωνία με πολίτες και λογοτέχνες να καταγγέλλουν την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

  Αυτη ειναι εν συντομια η υποθεση.Υπαρχουν βεβαιως και πολλα ενδιαμεσα επεισοδια, οπως για παραδειγμα:
  To 1896, ο επικεφαλής της γαλλικής αντικατασκοπείας υποκλέπτει επιστολή του ταγματάρχη πεζικού Ferdinand Walsin Esterhazy προς τη γερμανική πρεσβεία, η οποία αποδεικνύει ότι αυτός είναι ο πραγματικός ένοχος. Η ηγεσία του γαλλικού στρατού ωστόσο προτιμά να συγκαλύψει την υπόθεση, παρά να παραδεχθεί το σφάλμα της και την κακοδικία εις βάρος του Dreyfus. Ο Esterhazy διαφεύγει μάλιστα στη Βρετανία, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την περίπτωση αναψηλάφισης της υπόθεσης.

  Αντ’ αυτού, ο νεαρός αξιωματικός φορτώνεται κι άλλες κατηγορίες βασισμένες σε έγγραφα που κατασκευάστηκαν από υπάλληλο των μυστικών υπηρεσιών ακριβώς για να επιβεβαιωθεί η ενοχή του. Με την δεύτερη δίκη έρχεται και δεύτερη καταδίκη για τον Alfred Dreyfus, ο οποίος όμως εξασφάλισε χάρη λίγο αργότερα, λόγω ελαφρυντικών. Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της Γαλλίας ανέτρεψε τελικά την καταδίκη του Dreyfus το 1906.
  Το 1898 ο Emile Zola δημοσίευσε την διάσημη ανοιχτή επιστολή του «Κατηγορώ» προς τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, στο πρωτοσέλιδο της «L’Aurore». Με την επιστολή του, ο κορυφαίος Γάλλος λογοτέχνης κατηγορεί την ηγεσία του Στρατού για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και αντισημιτισμό. Στο πλευρό του Dreyfus τάχθηκαν και οι Anatole France και Jean Jaurès.

  O Alfred Dreyfus, μετά την αποφυλάκισή του συνταξιοδοτήθηκε πρόωρα λόγω των προβλημάτων στην υγεία του εξαιτίας της κράτησής του στο Νησί του Διαβόλου. Κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο ξαναμπήκε στο Στρατό, όπου υπηρέτησε κυρίως στην οπισθοφυλακή ως αντισυνταγματάρχης. Πέθανε στο Παρίσι σε ηλικία 75 ετών, στις 12 Ιουλίου 1935, τη μέρα που συμπληρωνόταν ακριβώς 29 χρόνια από την επίσημη αθώωσή του.

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
  Ζητειται ελπίς
  Ζητειται Ζολά

 2. Είναι πλέον φανερό ότι το πανηγύρι τελείωσε. Οι πολίτες που έχουν υποστεί τη μεγάλη μείωση του εισοδήματός τους που έχει φέρει πολλούς στα όρια της φτώχειας απαιτεί παραδειγματική τιμωρία για όλους όσους έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση. Είμαι σίγουρος πως μετά την υπόθεση Παπαγεωργόπουλου, έρχεται και η ώρα να πάρουν την άγουσα προς τα δικαστήρια και άλλες μεγάλες υποθέσεις που θα συνταράξουν την Ελλάδα. Και εκεί τα 18 εκατομμύρια (από τα 51 εκατομμύρια της μαύρης τρύπας) του Παπαγεωργόπουλου θα είναι ψίχουλα.

 3. «Κοσμογεγονός, κοσμοϊστορικό, ἐγκέλαδος (ἔγκατα Ἑλ((λ))άδος), μήνυμα πρὸς ἁπανταχοῦ, (ἅπας), ἀκόμη καὶ τῆς εὐρύτερης Τρόϊκας, (μὲ τὰ ἐνδεχόμενα λάθη), μεγαλομετόχων τραπεζικῶν, κάθε ἀρχηγοῦ κράτος, πρωθυπουργοῦ, ὑπουργοῦ οἰκονομικῶν, ἐξωτερικῶν, ἐσωτερικῶν, ἐπενδύσεων, μεταφορῶν, ναυτιλίας, περιβάλλοντος, δικαιοσύνης, τουρισμοῦ καὶ πολιτισμοῦ, ἐργασίας, ὑγείας, ἄμυνας, ἀγροτικῶν, παιδείας καὶ θρησκευμάτων κτλ., ἡ ἰσόβια καταδίκη τοῦ ἀγαπητοῦ φίλου μου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου». 060313, http://gg2nd-press.blogspot.com/2013/03/blog-post_6.html .

 4. Πιστευω πως αθωος δεν ειστε ουτε κατα διανοια,αλλα και οτι η ποινη ηταν υπερμετρη για το αδικημα σας.
  Η συγκυρια βλεπετε δεν σας βοηθησε…

 5. Σας εύχομαι δύναμη και κουράγιο…

 6. Ο Θεός μαζί σου! Δεν σε λυπάμαι γιατί μπόρεσες και έζησες μέσα στην χλιδή για αρκετά χρόνια ενώ εμείς περνάμε μια ζωή στην φτώχεια και δεν θα μπορέσουμε ποτέ να σηκώσουμε κεφάλι!

 7. κ.Παπαγεωργόπουλε, ένα θα σας πώ. Παρακολούθησα αρκετές από τις συνεδριάσεις της δίκης σας και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι δικηγόροι σας ήταν για γέλια και για κλάμματα. Ιδιαίτερα την ημέρα που ο Αποστολάκης είπε «η κοινωνία περιμένει από μας μια απόφαση, δεν μπορούμε να την απαγοητεύσουμε», που ήταν και το μήνυμα ότι έρχονται βαριές ποινές. Έπρεπε να αποχωρήσουν από τη δίκη. Κανείς δεν ενδιαφερόταν για το τι θα ακουστεί ή θα αποδειχθεί. Η ποινή ήταν προαποφασισμένη. Αλλάξτε δικηγόρους.

 8. Φάγατε και τα τσιμέντα επί 12 έτη και έχεις το θράσος να λες ότι είσαι και αθώος…Δικάστηκες από κορυφαία σύνθεση εφετείου και μιλάς για δικαστική πλάνη? Το κοστούμι και τα χαμόγελα σε φάγανε και η υπερασπιστική γραμμή του δικηγόρου που πραγματικά δεν πήρε μυρωδιά για το τι σε περιμένε! Το αν θα μείνεις στη φυλακή ισόβια, λίγο μας νοιάζει. Άν και κανονικά πρέπει να τιμωρηθείς για πολλά χρόνια, ωστόσο το σπουδαιότερο είναι να επιστρέψεις ένα σημαντικό ποσό από τα κλεμμένα, διότι διαφορετικά θα τα βάλουμε εμείς που δεν φταίμε σε τίποτα.

 9. Κύριε Παπαγεωργόπουλε
  Παρα τις διαφορετικες μας πολιτικες αποψεις ,ειμαι μαζι σας και οχι με τους συγχρονους Ροβεσπιερους της δικαιοσυνης οι οποιοι μεσα στον απολυτο λαικισμο τους και στην ανικανοτητα τους προσπαθουν να αποδειξουν οτι ειναι αθωοι του αιματος ενω ολοι γνωρίζομε οτι η καταντια της Ελλαδας ειναι αποτελεσμα της ελλειψης δικαιοκρατιας.Ελπίζω στο εφετειο να υπαρξουν καποιοι που να σωσουν τη τιμη των υπολοιπων

 10. Αγαπητέ κύριε Παπαγεωργόπουλε,

  Είμαι Θεσσαλονικιός, αλλά ζω εδώ και αρκετά χρόνια στο εξωτερικό. Παρά το γεγονός ότι απουσιάζω από την Πατρίδα, παρακολουθώ πολύ στενά και με μεγάλη μου θλίψη όλες τις αρνητικές εξελίξεις στη χώρα μας.

  Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις λεπτομέρειες της υπόθεσής σας, ούτε είμαι αρμόδιος να κρίνω κανέναν και τίποτε. Δεν γνωριζόμαστε. ΄Ομως σας θυμάμαι σαν Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, ως έναν άνθρωπο με ήθος και άξιο της εμπιστοσύνης του λαού της πόλης μας. Αυτή η εικόνα δεν έχει αλλάξει μέσα μου, ό,τι κι αν γράφει ο Τύπος.

  Θέλω να γνωρίζετε ότι προσεύχομαι καθημερινά και με πίστη στο Θεό για σας, ώστε Εκείνος να σας δίνει δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αν θέλετε, ανοίξτε μία Αγία Γραφή και διαβάστε τον Ψαλμό υπ’ αριθμόν 23.

  Με εκτίμηση,

  Ξενιτεμένος Σαλονικιός

 11. Kalhspera,

  Elpizw na meinete sth fulakh mexri to telos sas, pros paradeigmatismo twn upoloipwn politikwn.

  Kalo brady.

 12. Το να βαζει κανεις τα καλα του και να πηγαινει για αθωωση ενω εχει καταχραστει εκατομμυρια, ειναι ή αφελεια ή υπερβολικη εμπιστοσυνη στην ελλειψη δικαιοσυνης!

 13. Είναι πολλά τα λεφτά δήμαρχε…και τα θέλουμε πίσω…

 14. Και ο Α.Τσοχατζοπουλος καταδικαστηκε σε 8 χρονια μονο………

 15. Τον Δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο τον γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που πολιτεύθηκε για πρώτη φορά, διότι εγώ και η αδελφή μου τον βοηθήσαμε στην πρώτη προεκλογική του εκστρατεία. Ο Βασίλης θα μου επιτρέψετε τον ενικό είναι ένας δίκαιος, έντιμος, ηθικός και ακέραιος άνθρωπος. Η Θεσσαλονίκη, αλλά και η Ελλάδα οφείλει πολλά στον Βασίλη. Έμεινα έκπληκτη με την απόφαση του δικαστηρίου, πως απηλάγησαν οι αντιδήμαρχοι οικονομικών, διότι αυτοί υπέγραφαν όλα τα περί οικονομικών του Δήμου και όχι ο Δήμαρχος;; Λυπάμαι για το σκεπτικό της απόφασης η οποία στηρίχθηκε σε έναν επίορκο υπάλληλο ο οποίος υπεξαιρώντας τα χρήματα του Δήμου ζούσε ζωή χλιδάτη και διατηρούσε πολλά νυχτερινά κέντρα στην πόλη. Συμφωνώ με αυτά που είπε ο Βασίλης ότι η δίκη αυτή είναι πολιτική. Αναρωτιέμαι γιατί δεν μπήκαν φυλακή πολιτικοί που οι ίδιοι ομολόγησαν ότι πήραν μίζες;; Ενώ για τον Βασίλη δεν αποδείχθηκε ότι πήρε ένα Ευρώ. Λυπάμαι πάρα πολύ για την Νέα Δημοκρατία την οποία υπηρέτησα εδώ και 30 χρόνια , για την στάση που κράτησε απέναντι στον Βασίλη. Ο Βασίλης καταδικάστηκε γιατί δεν είχε πάρε – δώσε με διάφορες λέσχες. Κρίμα!!!!!! Πιστεύω πως σύντομα να λάμψει η αλήθεια και τότε κάποιοι θα πάνε να κρυφτούν από την ντροπή τους

 16. Δημαρχε σε καταδικασαν, γιατι εισαι Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ! Για καθαρα πολιτικους λογους!Αλλα ολα αυτα θα γινουν μπουμεραγκ ,οταν ερθει η ωρα , που θαρθει και μαλιστα πολυ γρηγορα, ειτε το θελουν, ειτε δεν το θελουν !

 17. Κε Παπαγεωργόπουλε,
  Εάν αυτά που λέτε είναι η αλήθεια τότε φτάσατε έδώ που φτάσατε διότι κάνατε 3 μεγάλα λάθη:
  1-Πιστέψατε στη μπούρδα οτι «—εχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη». Βασει τίνων αποδείξεων? «Εχετε ξαναπάει σε Ελληνικά δικαστήρια να δείτε πως απονέμεται η Δικαιοσύνη? Την επόμενη φορά να είστε πιό προσεκτικός, και να προφυλάσεστε καλύτερα
  2-Εκ του αποτελέσματος φαίνεται οτι οι δικηγόροι σας είνα για κλάμματα. Να τους αλλάξετε αμέσως
  3-Δεν έχετε καταλάβει οτι έχετε να κάνετε με το εξωφρενικά παράλογο Ελληνικό Δημόσιο? Κυνήγησε τους, όλους αυτούς που έδιναν πιστοποιητικά υγείας οτι όλα εχουν καλώς στο Δ.Θ. Και αφήστε τα Τσοχατζοπουλικά οτι υπάρχει πολιτικό σχέδιο εξοντωσης και της υπόλοιπες σαχλαμάρες

  Μεχρι τώρα το μόνο καλό στην υποθεση είναι οι πολύ σωστές, μετρημένες και εστιασμένες παρεμβάσεις της συζήγου σας.
  Καλή τύχη
  GG

  • ΣΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ (3)ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ -ΓΡΗΓΟΡΑ
   ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΘΕΙ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ.
   ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥΣ Η ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ .

 18. Είμαι σίγουρος ότι η αλήθεια θα λάμψει στο τέλος, αλλά έχω την εντύπωση ότι κάποιες φορές λάμπει κι από την αρχή… Συγχωρέστε με…. Συμπάσχω μαζί σας, μόνο επειδή είστε κρατούμενος… Έχω περάσει από την θέση σας, καταδικάστηκα, εξετεισα ποινή και μάλιστα, ένα μεγάλο μέρος της, στο κελί Β9 των Διαβατών, στο κελί των μη καπνιστών, όπου φαντάζομαι μένετε. .Δεν είστε θύμα, δεν είστε «πολιτικό αίμα»….δεν είστε καν αποδιοπομπαίος τράγος…. Προφανώς πληρώνετε λάθη και παραλείψεις σας… Θύματα δικαστικής πλάνης είναι οι ανώνυμοι, όχι εσείς οι επώνυμοι… Κάποιοι από σας, ίσως κι εσείς ακόμη, πληρώνετε τα συσσωρευμένα χρόνια ατιμωρησίας και ασυλίας του πολιτικού νεποτισμού σας, που δημιούργησαν οι πελατειακές σχέσεις και οι ξύλινες πολιτικές γλώσσες… Αλήθεια συμπάσχω μαζί σας…Η φυλακή, είναι η φτέρνα που σου τσακίζει την ευαισθησία… είσαι αριθμός, στατιστικό, σκουπίδι στην φυλακή…. Δεν υπάρχεις… Κάποτε, σε μια εκπομπή του Λαζόπουλου, που φιλοξένησε τραγούδια μου από την φυλακή, είχα αποκαλέσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους «ανθρωποφυλακες μ΄εφταχρονων μυαλά» και εκδιωχθηκα κακήν κακώς σε άλλη φυλακή….Μα κέρδισα την ζωή μου, μέσα από τα λάθη μου…Την πήρα πάλι πίσω…..Εύχομαι να βγείτε κερδισμένος από αυτήν την εμπειρία…και, ολόκαρδα σας το λέω, να βγείτε σύντομα….Και κάτι άλλο…οι άνθρωποι, συγχωρούν. Η Δημοκρατία συγχωρεί….Μια αλλαγή στην υπερασπιστική σας γραμμή, με την εμπειρία που απέκτησα πια σαν κατηγορούμενος, νομίζω ότι θα σας ωφελήσει πολύ…. Ακούστε με… Από αυτούς που έπεσαν και ξανασηκώθηκαν, μπορούμε να μάθουμε πολλά….

 19. Κύριε Παπαγεωργόπουλε, πιστεύω στην αθωότητά σου.Ο Χριστός και ο άγιος Δημήτριος μαζί σου.Δύναμη και ελπίδα.

 20. ασχολήθηκες ποτέ με ενδότερα του δημου κυριε Βασίλη? ασχοληθηκες με καθε λεπτομέρεια των υπηρεσιών? όποιος θέλει να ασχοληθει με την πολιτική πρέπει να στεγνωσει τη ψυχή του έλεγε ο Κ.Καραμανλής.εσυ προλαβαινες και ήσουν συνεχως σε εκδηλώσεις και χαρές. Ο καθε αξιωματούχος πρέπει να λιώνει στη δουλειά και μετα στις δεξιώσεις.

 21. μας κουρασες Βασιλακη…..κατσε και χαλαρωσε εκει που εισαι προς το παρον

 22. Αγαπητέ κ. Παπαγεωργόπουλε,
  Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω αυτά που γράφετε για την άδικη κια ιδιαίτερα εξοντωτική δικαστική απόφαση. Αν όντως όλα αυτά τέθηκαν υπόψη του δικαστηρίου, χωρίς να αντιτάξουν κάποιο απόλυτο στοιχείο ενοχής σας, τότε να είστε βέβαιος ότι:
  α) Γρήγορα θα λάμψη η αλήθεια, με επακόλουθο την αθώωσή σας και
  2) Θ’ αποδειχτεί τρανότατα ότι το αποτέλεσμα αυτής της ιστορικής για την αυστηρότητά της δίκης δεν ήταν παρά συνέπεια των συγκυριών της κρίσης και του υπερβάλλοντος ζήλου για δήθεν αποκατάσταση της μέχρι τώρα κατευθυνόμενης δικαιοσύνης, ώστε από το ένα κακό να περιπέσουμε στο ασυγκρίτως χειρότερο!

 23. καταδικάστηκες, επειδή έπρεπε να βγεί ο Μπουτάρης, πάση θυσία
  καταδικάστηκες επειδή υπάρχει μια σκληρή χούντα που σαρώνει στο πέρασμά της όσους δεν εξυπηρετούν τα σχέδιά της
  ας το καταλάβαινες νωρίτερα
  καταδικάστηκες επειδή δεν κατάλαβες ότι κι αυτό να μη γινόταν -με τον Σαξώνη- θα σου βρίσκαν πάλι κάποιο λόγο να σε βγάλουν από τη μέση
  καταδικάστηκες γιατί δεν ασχολήθηκες να μάθεις τι γίνεται πίσω από κλειστά παράθυρα και σφραγισμένες πόρτες όπου σχεδιάζεται το μέλλον της Θεσσαλονίκης
  καταδικάστηκες επειδή κάποιοι ξέρουν την ψυχολογία του όχλου, ότι θα αποδεχθεί την αδικία, αφού είναι στριμωγμένος, ότι δεν τον νοιάζουν τα δικαστικά εχέγγυα, αλλά να βλέπει αίμα πολιτικών να ρέει
  καταδικάστηκες επειδή ο κόσμος είναι πρόβατο που δεν μπορεί να αναρωτηθεί «γιατί όλα τα θύματα της τρομοκρατίας είναι από μία πλευρά;», «γιατί όλοι όσοι καταδικάζονται δεν είχαν πάρε-δώσε με ξένα ιδρύματα;»
  αυτά και μην περιμένεις να σε δικαιώσει η κοινή γνώμη. Είναι τόσο ελεγχόμενη από το ίδιο σύστημα, που οι φωνές των υποστηρικτών σου δεν ακούγονται γιατί είναι απλοί άνθρωποι έξω από τη βρώμικη διαπλοκή, ενώ οι αντίπαλοί σου έχουν όλα τα μέσα στα χέρια.
  ….
  αυτά και υπομονή, το σημαντικό είναι να είσαι καθαρός με τη συνείδησή σου.
  Κάποιοι άλλοι, όντως θα πεθανουν με τύψεις κι αυτό είναι χειρότερο από φυλακή. Η φυλακισμένη αξιοπρέπειά τους, υποφέρει περισσότερο από το φυλακισμένο κορμί σου.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: