Αναρτήθηκε από: admin | 28 Δεκεμβρίου 2011

Β.Παπαγεωργόπουλος: «Η σκευωρία κατέρρευσε… Πως στήθηκε η σκευωρία;» (video)


 Σχετικά με τις τελευταίες συκοφαντίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος  έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ» !

Η εις βάρος μου συκοφαντία των τελευταίων ημερών ότι δήθεν δεν μπορώ να δικαιολογήσω κατά τα  12 χρόνια που ήμουν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης καταθέσεις στους τραπεζικούς μου λογαριασμούς ύψους 1 εκ.€, κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος μόλις εμφανίσθηκε το διαβόητο πλέον «πόρισμα».

Πως στήθηκε η σκευωρία;

Απλά το «πόρισμα» θεωρεί ως προσωπικό μου περιουσιακό στοιχείο όλες τις εκλογικές δαπάνες της παράταξης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ κατά το 1998, το 2002, και το 2006!

Όταν είναι γνωστό ότι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ -πρωτοπόρος πάντα- είχε δικό της τραπεζικό λογαριασμό από τον Αύγουστο του 1999, τέσσερα ολόκληρα χρόνια πριν την ψήφιση του νόμου 3202/03 που επέβαλε στις δημοτικές παρατάξεις την δημιουργία τραπεζικών λογαριασμών κατά την προεκλογική περίοδο.

Είναι πράγματι τραγικό και συγχρόνως γελοίο…..

Και πως προσπαθεί να εμπλέξει τον Δήμαρχο με τον γνωστό επίορκο υπάλληλο που ευθύνεται για την υπόθεση της υπεξαίρεσης και τον οποίον δεν έχω ποτέ συναντήσει έστω και μία φορά στην ζωή μου;

Και εδώ πολύ απλά, το «πόρισμα» ρίχνει την ευθύνη στον Δήμαρχο, διότι αυτός ήταν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο βασικός ένοχος της υπεξαίρεσης ήταν ένας από τους 4.500 υπαλλήλους του Δ.Θ.!

Με αυτό βεβαίως το αχαρακτήριστο σκεπτικό όλοι οι Δήμαρχοι, όλοι οι Νομάρχες, όλοι οι Περιφερειάρχες όλοι οι Υπουργοί και βεβαίως όλοι οι Πρωθυπουργοί θα έπρεπε να ήταν κατηγορούμενοι, αφού σε όλα τα στρώματα της Ελληνικής κοινωνία  υπάρχουν καταχραστές.

Όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια άθλια και συγχρόνως γελοία σκευωρία !

Πρόκειται δυστυχώς, για άλλη μία προσπάθεια διοχέτευσης χαλκευμένων στοιχείων προς την Δικαιοσύνη στην προσπάθεια ορισμένων κύκλων να την παρασύρουν.

Ας μην αυταπατώνται όμως.

Η ώρα της αλήθειας έφθασε!

Με τις τελικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης, οι Θεσσαλονικείς σε λίγους μήνες θα γνωρίζουν πολύ καλά και τους σκευωρούς και τους συκοφάντες!»

ΔΕΙΤΕ video της συνέντευξης 


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: