Αναρτήθηκε από: admin | 16 Μαρτίου 2011

Β.Παπαγεωργόπουλος: «Ανασφαλής η Νέα Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης συκοφαντεί και λασπολογεί αντί να ασχολείται με τα τεράστια προβλήματα της πόλης μας»


ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ  Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ  ΜΑΣ

Β.Παπαγεωργόπουλος : » Τελείως ανασφαλής πρέπει να αισθάνεται η νέα Διοίκηση του Δ.Θ., αφού την ώρα που την Θεσσαλονίκη ταλανίζουν δεκάδες προβλήματα αυτή ασχολείται με την προηγούμενη Διοίκηση, μια Διοίκηση που ψήφισαν οι συμπολίτες μας για 3 συνεχόμενες φορές σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ, μια Διοίκηση που άφησε πίσω της ένα τεράστιο έργο που το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι συμπολίτες μας.

Η νέα Διοίκηση αντί να συκοφαντεί με χαλκευμένα στοιχεία την προηγούμενη Διοίκηση, θα έπρεπε να ασχολείται π.χ. με το παραεμπόριο που έχει εξελιχθεί σε μάστιγα του επιχειρηματικού κόσμου και αλλοιώνει συγχρόνως την εμφάνιση της πόλης μας.

Αντί να λασπολογεί θα έπρεπε να ασχολείται με την καθαριότητα της πόλης που κάθε μέρα γίνεται και πιο προβληματική.

Αντί να κάνει εξαγγελίες για μνημείο Νεοτούρκων, γκέι παρελάσεις, περιοχή πορνείων, ευθανασία αδέσποτων κ.λ.π., θα έπρεπε να ασχολείται με τα «διπλοπαρκαρισμένα» που έχουν καταστήσει τους κυριότερους δρόμους της πόλης μας κυριολεκτικά απροσπέλαστους.

Αντί να διώκει ευσυνείδητους υπαλλήλους, να απολύει μονίμους και να αποκαλεί φασίστες συνδικαλιστές του δήμου μας, θα έπρεπε να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και να αγκαλιάζει όλους τους εργαζόμενους.

Αντί να παροπλίζει επιτυχημένα πολιτιστικά συγκροτήματα όπως το «Παραδοσιακό» του Δήμου μας, και να καταργεί θεσμούς  όπως η «Γιορτή του Αθλητισμού» να δίνει πραγματική πολιτιστική τροφή στους συμπολίτες μας.

Αντί να καταργεί τα επιδόματα προς τις πολύτεκνες οικογένειες, να στηρίζει με όλους τους τρόπους τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

Αντί να στεφανώνει με την ημισέληνο την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και αντί να προτείνει το «Νέα Μακεδονία» (!) για όνομα των Σκοπίων θα έπρεπε να στηρίζει τις Εθνικές μας θέσεις που καταγράφονται στα ψηφίσματα του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Δυστυχώς η νέα Διοίκηση του Δ.Θ. αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων.»


Responses

  1. Ανασφαλής είναι επιεικής λέξη που χρησιμοποιείται κύριε Δήμαρχε για την Διοίκηση του νέου Δημάρχου του οποίου οι πράξεις αποδεικνύουν ότι είναι ανθέλληνας. Και αναφέρομαι στην σημαία του Δήμου με τον Μέγα Αλέξανδρο και την Τουρκική ημισέληνο σε χρώμα πορτοκαλί, και προτείνει τα Σκόπια, να ονομαστούν Νέα Μακεδονία. Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά, ας βγει κάποιος υπεύθυνος της κυβέρνησης, να τον μαζέψει, γιατί σε λίγο θα τον πάρει ο λαός της Θεσσαλονίκης με τις πέτρες. Θα τρίζουν τα κόκαλα των Μακεδόνων που έπεσαν για να ελευθερώσουν την Μακεδονία. Το έργο σας κύριε Δήμαρχε, όλοι οι Θεσσαλονικείς το έχουν αναγνωρίσει. Οι συκοφαντίες αυτού του ανθρώπου πέφτουν στο κενό. Ας κοιτάξει αυτός ο κύριος να μαζέψει τα σκουπίδια, από τα οποία αναδύεται δυσοσμία, και δεν μπορούν να αναπνεύσουν οι πολίτες, και δεν μιλάμε για γειτονιές μόνο απομακρυσμένες, αλλά για το κέντρο της πόλης, που τα σκουπίδια σχηματίζουν βουνά. Ποτε άλλωστε κύριε Δήμαρχε το κέντρο της πόλης ήταν τόσο βρώμικο;; Επί της δικής σας θητείας τα πάντα έλαμπαν, και δεν το λέω για να σας κολακεύσω, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

  2. _Γειά σου Γιάννη
    _Κουκιά σπέρνω


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: