Αναρτήθηκε από: admin | 28 Φεβρουαρίου 2011

Βασίλης Παπαγεωργόπουλος:»Αδίκως ορισμένοι μου επιτίθενται μέσω του τοπικού τύπου, το έργο μου είναι ολοφάνερο»


Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος αναφερόμενος σε σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας της Θεσσαλονίκης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Συνεχίζουν ορισμένοι με ανυπόστατες κατηγορίες να επιτίθενται μέσω του τοπικού Τύπου στο «σύστημα Παπαγεωργόπουλου», όταν το «σύστημα» αυτό έδωσε μέσα σε λίγα χρόνια όσα έλειπαν δεκαετίες ολόκληρες από την Θεσσαλονίκη.

Θέλω να τους πληροφορήσω ότι αδίκως επιτίθενται στο πρόσωπό μου.

Οι Θεσσαλονικείς που βλέπουν κάθε μέρα μπροστά τους τα έργα της «Διοίκησης Παπαγεωργόπουλου» και την οποία στήριξαν επί τρεις συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις, έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.

Τώρα εξετάσεις δίδει η νέα Δημοτική Αρχή και αν αναλογισθούμε ότι ξεκίνησε με ένα πρωτοφανές πογκρόμ εναντίον εργαζομένων στον Δ.Θ., με απολύσεις εργαζομένων με συμβάσεις αορίστου χρόνου, με μη πληρωμή δεδουλευμένων, με μη λειτουργία κολυμβητηρίων, με υποβάθμιση κοινωνικών προγραμμάτων (Βοήθεια στο σπίτι κ.λ.π.), με κατάργηση σημαντικών εκδηλώσεων (Γιορτή Αθλητισμού, Τσικνοπέμπτη κ.λ.π.), μάλλον δεν έχει ξεκινήσει σωστά.

Αυτά ορισμένοι πρέπει να καυτηριάζουν και όχι «το σύστημα Παπαγεωργόπουλου»…»


Responses

  1. Μια παροιμία του Αισώπου κύριε Δήμαρχε λέει “Όσα δεν τα φτάνει η αλεπού και κάνει κρεμαστάρια”. Όλοι γνωρίζουν τα έργα, και την αγάπη σας για την πόλη, αλλά ορισμένοι, και μάλιστα άνθρωποι του τοπικού και γενικότερα του τύπου, κλείνουν τα μάτια. Ίσως είναι υποκινούμενοι, από κάποιους. Οι Θεσσαλονικείς όμως βλέπουν καθημερινά τα έργα που έγιναν επί της δική σας θητείας στον Δήμο, γι΄ αυτό να είστε σίγουρος. Η σημερινή εικόνα που παρουσιάζει η πόλη, μετά από τρεις μήνες που ανέλαβε η διοίκηση του κυρίου Γ. Μουτάρη, είναι αποκαρδιωτική σ΄ όλους τους τομείς. Γι΄ αυτό κύριε Δήμαρχε να μην σας πτοούν τέτοια σχόλια.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: