Αναρτήθηκε από: admin | 7 Δεκεμβρίου 2010

Β.Παπαγεωργόπουλος: «ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ»


Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: «ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ»

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα την πρόταση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών να ανατεθεί σε Εφέτη ανακριτή η διερεύνηση της υπόθεσης της υπεξαίρεσης από την Εφορεία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία χρημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης από το έτος 1993.
Η παράκλησή μου είναι μόνο να επιταχυνθεί όσο γίνεται η όλη διαδικασία. Οι εκλογές πέρασαν.
Δεν θα πρέπει να ταλαιπωρούνται και άλλο τα μέλη της σημερινής Διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, επειδή απεκάλυψαν την υπεξαίρεση που είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν, πριν αναλάβουν την Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπως παραδέχεται στο πόρισμά της η ίδια η Οικονομική Επιθεωρήτρια που διεξήγαγε τον έλεγχο!
Μία υπεξαίρεση που ΔΕΝ ανεκάλυψε το Ελεγκτικό Συνέδριο κατά τους αλλεπάλληλους ελέγχους που διεξήγαγε στις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης, ελέγχους και προληπτικούς και κατασταλτικούς!
Μια υπεξαίρεση που ΔΕΝ ανεκάλυψαν οι Ορκωτοί Ελεγκτές – που επιλέγονται από πανελλήνιο ανοικτό διαγωνισμό – και που κάθε χρόνο ελέγχουν την οικονομική διαχείριση του Δήμου Θεσσαλονίκης!
Που ΔΕΝ ανεκάλυψαν οι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών που έδιδαν ανελλιπώς κάθε μήνα όλα αυτά τα χρόνια φορολογική ενημερότητα στον Δήμο Θεσσαλονίκης, μετά βεβαίως τους απαραίτητους ελέγχους που διεξήγαγαν!
Που ΔΕΝ ανεκάλυψαν τα 52 Ασφαλιστικά Ταμεία με τα οποία συναλλάσσεται ο Δήμος Θεσσαλονίκης και που έδιδαν ανελλιπώς κάθε μήνα όλα αυτά τα χρόνια ασφαλιστική ενημερότητα στον Δήμο Θεσσαλονίκης, μετά βεβαίως τους απαραίτητους ελέγχους που διεξήγαγαν!
Που ΔΕΝ ανεκάλυψε το εξωτερικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται ο Δήμος Θεσσαλονίκης για την εφαρμογή του «διπλογραφικού συστήματος», γραφείο που επελέγη και αυτό μέσα από πανελλήνιο ανοικτό διαγωνισμό!

Που ΑΝΕΚΑΛΥΨΕ

η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης!

Αλλά όταν – πολύ σωστά – ΔΕΝ καλούνται ούτε για άντληση πληροφοριών τα μέλη των προηγούμενων Διοικήσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια των οποίων διαπιστώθηκε ότι άρχισε η συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια, γιατί αλήθεια ταλαιπωρούνται τα μέλη της σημερινής Διοίκησης που ανεκάλυψαν και απεκάλυψαν την υπεξαίρεση και έστειλαν στον Εισαγγελέα την υπόθεση και τον κύριο ένοχο ο οποίος ήδη βρίσκεται στη φυλακή;
Θα δοθεί βέβαια σύντομα απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα!
Επαναλαμβάνω ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία πιστεύω ότι θα κινηθεί με ταχύτητα για την πλήρη διαλεύκανση αυτής της ζοφερής υπόθεσης που ξεκίνησε το 1993 και απεκάλυψε η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Ως Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που διαχειριστήκαμε με ιδιαίτερη ευθύνη τα χρήματα των Θεσσαλονικέων και πλέον αυτού ανακαλύψαμε μια υπεξαίρεση, που ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν αναλάβουμε την Διοίκηση του Δήμου και στείλαμε την υπόθεση αμέσως στην Ελληνική Δικαιοσύνη.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: