Αναρτήθηκε από: admin | 5 Οκτωβρίου 2010

Β.Παπαγεωργόπουλος:»Καλώ τον κ.Μπουτάρη να αποδείξει εντός 48 ωρών τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς»


Β.Παπαγεωργόπουλος: Επειδή χθες το βράδυ ο υποψήφιος της  «Τρόικας» και του «Μνημονίου» για τον Δήμο Θεσσαλονίκης κ.Ιωάννης Μπουτάρης σε εκπομπή σε αθηναϊκό τηλεοπτικό κανάλι, πιστός στη γνωστή γκεμπελική τακτική, ισχυρίσθηκε ψευδώς ότι υπάρχει «τρύπα 50 εκ.ευρώ» στον Δήμο Θεσσαλονίκης, θέλω να δηλώσω:
1. Δεν υπάρχει καμία «τρύπα» στον Δήμο Θεσσαλονίκης.
2. Καλώ τον κ.Μπουτάρη να αποδείξει εντός 48 ωρών τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του άλλως να πάρει πίσω τα συγκεκριμένα ψεύδη, διότι εάν υπέκυψα στις παρακλήσεις του και ανακάλεσα την πρώτη αγωγή μου εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση, την δεύτερη δεν θα την ανακαλέσω.
3. Θα πρέπει ακόμη να δώσει συγχαρητήρια ο κ.Μπουτάρης στη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης διότι αυτή ανακάλυψε και συνέλαβε έναν καταχραστή ο οποίος απολύθηκε από τον Δήμο σε χρόνο ρεκόρ, μηνύθηκε από τον ίδιο τον Δήμαρχο και ήδη βρίσκεται στη φυλακή!
4. Τέλος καλώ τον υποψήφιο του «Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της ανεργίας» κ. Μπουτάρη να μην ξεκινήσει αγώνα «για να γυρίσουν τα λεφτά πίσω» όπως είπε χθες το βράδυ στη συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή.
Αν παρακολουθούσε το τι γίνεται στον Δήμο Θεσσαλονίκης θα γνώριζε ότι ο αγώνας αυτός ξεκίνησε πριν 2,5 ολόκληρα χρόνια και ήδη βρισκόμαστε στο στάδιο των πλειστηριασμών!
Να είναι σίγουροι οι πάντες ότι η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, είτε το θέλουν ορισμένοι είτε δεν το θέλουν, θα μείνει στην ιστορία της Θεσσαλονίκης σαν η Διοίκηση των έργων, της αποτελεσματικότητας, της διαφάνειας, της προσφοράς και της ανάδειξης της Θεσσαλονίκης μας.

Β.Παπαγεωργόπουλος: Όποιος από τους υποψηφίους θίγει το Δήμο Θεσσαλονίκης θα παίρνει απαντήσεις…


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: