Αναρτήθηκε από: admin | 17 Αυγούστου 2010

Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ:»Τεράστια η προίκα για τον επόμενο δήμαρχο…»


«ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΠΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ…»

Β. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ:«Σε 4,5 μήνες θα παραδώσω το κλειδιά της πόλης μας στον επόμενο Δήμαρχο, ο οποίος θα παραλάβει ένα Δήμο με πολύ καλή οργάνωση, με άριστες υπηρεσίες, ένα Δήμο που έχει μετασχηματιστεί σε μια μηχανή συνεχούς παραγωγής έργου στην πόλη μας με 4.500 άξιους εργαζομένους και σημαντική απόδοση σε όλους τους τομείς των αρμοδιοτήτων του, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην κοινωνική πολιτική, στο πράσινο, στη καθαριότητα, την ανακύκλωση, στην ευταξία της πόλης, στα έργα με τους πεζόδρομους, τη μέριμνα για τη μετακίνηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα, την ανάπλαση της  νέας παραλίας, την κατασκευή 12 νέων Δημοτικών Κτιρίων και του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου, κ.ά.

Στα οικονομικά είμαστε μια χρυσή εξαίρεση μεταξύ όλων των δήμων της χώρας, αφού πληρώνουμε κανονικά τους εργαζόμενους, εφαρμόζουμε πολύ νοικοκυρεμένη διαχείριση και εκτελούμε παράλληλα εκατοντάδες έργα.

Την 1η Ιανουαρίου λοιπόν του 2011 θα παραδώσω τα κλειδιά της πόλη και παράλληλα θα παραδώσω μια τεράστια προίκα στον επόμενο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης».
Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: