Αναρτήθηκε από: admin | 11 Αυγούστου 2010

Β.Παπαγεωργόπουλος:»Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί γυρίζω 12 χρόνια πίσω, τότε που ξεκίνησα μια μεγάλη πορεία με την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και με την ευκαιρία αυτή να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Θεσσαλονικείς που με τίμησαν τρείς φορές με την ψήφο τους».


Συνάντηση  Βασίλη Παπαγεωργόπουλου –  Κώστα Γκιουλέκα
στο νέο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Ο Δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος δέχθηκε σήμερα (Τετάρτη), στο νέο του γραφείο, τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Γκιουλέκα.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος, αφού καλωσόρισε τον κ. Γκιουλέκα στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του δεύτερου ως Δημάρχου Θεσσαλονίκης κάνοντας και μια μικρή ανασκόπηση των 12 ετών που βρίσκεται ο ίδιος στο Δημαρχιακό αξίωμα.

Β.Παπαγεωργόπουλος: «Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον αγαπητό φίλο Κωνσταντίνο Γκιουλέκα, ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο, με την καινούρια ιδιότητα του υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης. Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί γυρίζω 12 χρόνια πίσω, τότε που ξεκίνησα μια μεγάλη πορεία με την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και με την ευκαιρία αυτή να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Θεσσαλονικείς που με τίμησαν τρείς φορές με την ψήφο τους. Στα 12 αυτά χρόνια τα οποία ολοκληρώνονται την 31η Δεκεμβρίου 2010 πιστεύω ότι έβαλα ένα λιθαράκι στο μεγάλο οικοδόμημα της Θεσσαλονίκης μας και πιστεύω ακράδαντα ότι ο Κώστας Γκιουλέκας θα βάλει κι αυτός το δικό του λιθαράκι στο οικοδόμημα της Θεσσαλονίκης την επόμενη τετραετία. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Με τη σειρά του ο κ. Γκιουλέκας ενημέρωσε τον κ. Παπαγεωργόπουλο για την υποψηφιότητά του στη Δημαρχία Θεσσαλονίκης δηλώνοντας ότι «ξεκινά μια κούρσα η οποία τον Νοέμβριο θα κρίνει τον επόμενο Δήμαρχο, την επόμενη Δημοτική Αρχή. Πρόκειται για μία νέα προσπάθεια η οποία φιλοδοξεί να ενώσει όλους τους Θεσσαλονικείς. Φιλοδοξούμε να καλέσουμε τους συμπολίτες μας από όλους τους χώρους και όλοι μαζί να φτιάξουμε κάτι καλύτερο για τη Θεσσαλονίκη».

Αναφερόμενος στην παρούσα Δημοτική Αρχή ο κ. Γκιουλέκας τόνισε ότι «έχει να παρουσιάσει ένα σημαντικό έργο, έγιναν πολλά θετικά τα οποία θέλουμε να συνεχίσουμε αν με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας είμαστε η επόμενη Δημοτική Αρχή αλλά και να διορθώσουμε τα όποια λάθη και όποιες αδυναμίες υπήρξαν».

VIDEOΣχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: