Αναρτήθηκε από: admin | 4 Αυγούστου 2010

Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ:ΜΕ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ…


Β. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ:«Σήμερα 4η Αυγούστου είναι μια μέρα σημαντική και σημαδιακή για εμένα.

Ήταν 4ηΑυγούστου, πριν από αρκετά χρόνια, το 1972, όταν έκανα το προσωπικό μου ρεκόρ 10.22, κατέρριψα το Πανελλήνιο ρεκόρ.

Το μακροβιότερορεκόρ του ελληνικού στίβου κρατήθηκε ζωντανό 21 ολόκληρα χρόνια.

Σήμερα 4η Αυγούστου μεταφερόμαστε στοκαινούριο Δημαρχείο. Ένα ακόμη ρεκόρ στην πορεία μας. Το πρώτο ιδιόκτητο γραφείο Δημάρχου από το 1869.

Εγκαταλείπουμε εδώ ένα χώρο στον οποίο ζήσαμε χιλιάδες ημέρες τα τελευταία 12 ολόκληραχρόνια. Εργαστήκαμε χιλιάδες ώρες.

Προσπαθήσαμε να λύσουμε χιλιάδες, πραγματικά, προβλήματα και θέλω να πιστεύω ότι τα περισσότερα εξ αυτών τα λύσαμε. Εδώ σχεδιάσαμε το μέλλον της Θεσσαλονίκης, τα εκατοντάδες έργακαι πραγματοποιήσαμε τον τελικό σχεδιασμό πάρα πολλών έργων όπως του νέου Δημαρχείου, της παραλίας, της αλάνας της Τούμπας, των έργων στα Τείχη, τα έργα στη Δυτική Θεσσαλονίκη, τιςαναπαλαιώσεις, τις ασφαλτοστρώσεις, τα έργα φωτισμού, κ.ά. Αφήνουμε λοιπόν ένα μεγάλο κομμάτι από τον εαυτό μας εδώ στο Καραβάν Σαράι καιμεταφερόμαστε σήμερα στο καινούριο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Ένα όνειρο 70 Δημάρχων, από το 1869,πραγματοποιείται επί των ημερών μου, από τη διοίκηση Παπαγεωργόπουλου και θέλω ναπιστεύω ότι αυτή η διοίκηση θα μείνει στην ιστορίαως η διοίκηση των έργων.

Σήμερα είναι ημέρα χαράς, ημέρα συγκίνησηςκαι ημέρα λύπης.

Λύπης γιατί φεύγουμε από ένα χώρο που μας φιλοξένησε για 12 χρόνια με πάρα πολλές αναμνήσεις και χαράς γιατί πηγαίνουμε σε ένα νέο χώρο που θα φιλοξενήσει τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τους επόμενους, για εκατοντάδες χρόνια. Είναι ένα μεγάλο έργο που θα μείνει στην ιστορία της πόλης μας για το οποίο είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος.

Φεύγω με ιδιαίτερα συναισθήματα από το συγκεκριμένο χώρο και πηγαίνω σε ένα νέο χώρο οπού θα εργαστώ πολύ σκληρά και τους επόμενους τέσσερις μήνες μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2010 και εν συνεχεία θα αφήσω τον όμορφο εκείνο χώρο στον επόμενο Δήμαρχο».λος: «Σήμερα 4η Αυγούστου είναι μια μέρα σημαντική και σημαδιακή για εμένα.

Ήταν 4η Αυγούστου, πριν από αρκετά χρόνια, το 1972, όταν έκανα το προσωπικό μου ρεκόρ 10.22, κατέρριψα το Πανελλήνιο ρεκόρ.Το μακροβιότερορεκόρ του ελληνικού στίβου κρατήθηκε ζωντανό 21 ολόκληρα χρόνια.

Ιστορικό ντοκουμέντο του 1972

Σήμερα 4η Αυγούστου μεταφερόμαστε στοκαινούριο Δημαρχείο. Ένα ακόμη ρεκόρ στην πορεία μας.

Το πρώτο ιδιόκτητο γραφείο Δημάρχου από το 1869.Εγκαταλείπουμε εδώ ένα χώρο στον οποίο ζήσαμε χιλιάδες ημέρες τα τελευταία 12 ολόκληραχρόνια. Εργαστήκαμε χιλιάδες ώρες. Προσπαθήσαμε να λύσουμε χιλιάδες, πραγματικά, προβλήματα και θέλω να πιστεύω ότι τα περισσότερα εξ αυτών τα λύσαμε. Εδώ σχεδιάσαμε το μέλλον της Θεσσαλονίκης, τα εκατοντάδες έργακαι πραγματοποιήσαμε τον τελικό σχεδιασμό πάρα πολλών έργων όπως του νέου Δημαρχείου, της παραλίας, της αλάνας της Τούμπας, των έργων στα Τείχη, τα έργα στη Δυτική Θεσσαλονίκη, τιςαναπαλαιώσεις, τις ασφαλτοστρώσεις, τα έργα φωτισμού, κ.ά. Αφήνουμε λοιπόν ένα μεγάλο κομμάτι από τον εαυτό μας εδώ στο Καραβάν Σαράι καιμεταφερόμαστε σήμερα στο καινούριο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Ένα όνειρο 70 Δημάρχων, από το 1869,πραγματοποιείται επί των ημερών μου, από τη διοίκηση Παπαγεωργόπουλου και θέλω να πιστεύω ότι αυτή η διοίκηση θα μείνει στην ιστορία ως η διοίκηση των έργων.

Σήμερα είναι ημέρα χαράς, ημέρα συγκίνησηςκαι ημέρα λύπης.

Λύπης γιατί φεύγουμε από ένα χώρο που μας φιλοξένησε για 12 χρόνια με πάρα πολλές αναμνήσεις και χαράς γιατί πηγαίνουμε σε ένα νέο χώρο που θα φιλοξενήσει τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τους επόμενους, για εκατοντάδες χρόνια.

Είναι ένα μεγάλο έργο που θα μείνει στην ιστορία της πόλης μας για το οποίο είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος.

Φεύγω με ιδιαίτερα συναισθήματα από το συγκεκριμένο χώρο και πηγαίνω σε ένα νέο χώρο οπού θα εργαστώ πολύ σκληρά και τους επόμενους τέσσερις μήνες μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2010 και εν συνεχεία θα αφήσω τον όμορφο εκείνο χώρο στον επόμενο Δήμαρχο».


Responses

  1. Καλημέρα,χρειάστηκα χτες μια ληξιαρχική πράξη της κορούλας μου και επισκέφτηκα κιόλας το νέο κτίριο που συστεγάζει και το ληξιαρχείο.Ομολογώ να πω,ότι ενθουσιάστηκα και πίστευα ότι βρισκόμουν σε άλλο κράτος.Είναι ένα υπέροχο έργο που όντως καταφέρατε να το υλοποιήσετε εσείς και εύχομαι να το εκτιμήσουν οι μετέπειτα Δήμαρχοι της πόλης μας.Όσο για τη λύπη σας,πάντα στεναχωριόμαστε όταν αφήνουμε κάτι που είμαστε δεμένοι αλλά δυστυχώς πάμε μπροστά.Συγχαρητήρια και πάλι για το υπέροχο κτίριο που ομορφαίνει σε αντίθεση με το parking που ήτανε


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: