Αναρτήθηκε από: admin | 21 Ιουλίου 2010

Ενεργούς πολίτες χρειάζεται η πόλη μας και όχι κατευθυνόμενους από αόρατα αλλά γνωστά συγχρόνως κέντρα αποφάσεων.


Γνωστοί κύκλοι προσπαθούν να μειώσουν το έργο της Διοίκησης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, προσπαθούν να μειώσουν το έργο αλλά και την προσωπικότητα των στελεχών της Παράταξης της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».

Για το έργο της Διοίκησης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου – του μόνου Δημάρχου που εξέλεξαν οι συμπολίτες μας τρεις εν συνεχεία φορές – δεν χρειάζεται να λεχθούν πολλά και αυτό διότι ό Λαός το βλέπει καθημερινά (παραλία, Δημαρχείο, 11 κτίρια, δεκάδες νέα πάρκα και πλατείες, αναπλάσεις, νέοι πολιτιστικοί θεσμοί, νέες κοινωνικές δομές, αδελφοποιήσεις, BALCINET, κ.λ.π.) και το έχει κρίνει.

Για την προσωπικότητα των στελεχών της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» μιλά αφενός η καθημερινή και επί σειρά ετών παρουσία τους στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης μια παρουσία που έχει επιβραβευθεί με την ψήφο των συμπολιτών μας, αφετέρου το γεγονός ότι έχουν κοσμήσει κατ’ επανάληψη τα στελέχη της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» τα ψηφοδέλτια ενός μεγάλου Κόμματος όπως αυτό της Ν.Δ..

Να υπενθυμίσω ότι η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» έχει δώσει Υπουργούς (Στ.Καλαφάτης), έχει δώσει Βουλευτές (Ελ.Ράπτη), έχει στελεχώσει κατ’ επανάληψη τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. (Καλαφάτης Στ., Ράπτη Έλ., Καρακωστάνογλου Βεν., Δημητρίου Ευ., Τσούγκας Ματθ., Μηλιαρά-Βλαχάκη Πολ., Αηδονόπουλος Χ.,  Φελικίδου Εβ., Νούκα Αρ., Τσουρέκα Ευ., Μαργαρίτης Κ., Τσιτσάμη Ελ., Αγγελίδης Ορ.), αλλά και πέραν αυτών συμμετέχουν στις τάξεις της κορυφαία στελέχη άλλων πολιτικών χώρων όπως είναι οι κ.Χρ.Γιαταγάνα, κ.Παν. Σπύρου κ.λ.π., υπάρχουν δε και στελέχη της που αρνήθηκαν επίσημες προτάσεις και δεν συμμετείχαν σε κομματικά ψηφοδέλτια.

Όσον αφορά το γεγονός ότι αρκετά στελέχη της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» υπηρετούν την Θεσσαλονίκη και τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επί 10 και 20 χρόνια, αυτό μάλλον μεγάλο πλεονέκτημα είναι, παρά μειονέκτημα όπως θέλουν ορισμένοι να το παρουσιάσουν.

Όπως ακριβώς πλεονέκτημα είναι ότι ο σημερινός Πρωθυπουργός κ.Γ.Παπανδρέου είναι Βουλευτής επί 20 συναπτά χρόνια και συνεχίζει, ο Αντιπρ. της Κυβέρνησης κ.Θ.Πάγκαλος επί 30 συνεχή χρόνια και συνεχίζει, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντ.Σαμαράς επί 33 χρόνια και συνεχίζει κ.λ.π.,  υπάρχουν δε δεκάδες Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι και στο Νομό Θεσσαλονίκης και σε όλη την Ελλάδα που υπηρετούν τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης -με την ψήφο του λαού- επί δεκάδες χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Τη μακρά αυτή αφοσίωση στην υπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος, θα πρέπει να την επιβραβεύουμε – όπως κάνει ακριβώς ο Λαός –  και όχι να την κατακρίνουμε.

Ενεργούς πολίτες χρειάζεται η πόλη μας και όχι κατευθυνόμενους από αόρατα αλλά γνωστά συγχρόνως κέντρα αποφάσεων.

Γραφείο τύπου Δήμου Θεσσαλονίκης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: