Αναρτήθηκε από: admin | 5 Ιουλίου 2010

ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ & ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΕΪΧ ΣΟΥ…


Β.Παπαγεωργόπουλος:«Και φέτος θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να διαφυλάξουμε το δάσος Σεϊχ-Σου από τις φωτιές, όπως το προστατεύσαμε τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα. Τα στελέχη της δημοτικής Αστυνομίας και οι εθελοντικές ομάδες σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία θα βρίσκονται σε επιφυλακή καθημερινά, για να προστατεύσουν το μοναδικό πνεύμονα πρασίνου της πόλης».

Στο πρόγραμμα πυρασφάλειας και για φέτος συμμετέχουν  εθελοντικές ομάδες της πόλης αλλά και εθελοντές συμπολίτες, τους οποίους συντονίζει η Δημοτική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, οι εθελοντές τοποθετούνται στα σημεία-πυροφυλάκια του δάσους: Άρτεμις και Καρά Τεπέ, τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, τις θερμές ώρες της ημέρας (14.00-18.00) και τις καθημερινές, όταν ο δείκτης επικινδυνότητας είναι υψηλός.

Επιπρόσθετα, είναι όλοι εξοπλισμένοι με κιάλια, ασύρματους, κινητά τηλέφωνα και χάρτες, ενώ φορούν καπέλα, μπλουζάκια και γιλέκα, που παραχωρούνται όλα από το Δήμο Θεσσαλονίκης και φέρουν τα διακριτικά σήματα της περιφρούρησης.

Η παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας και φέτος το καλοκαίρι στον Κεδρινό Λόφο θα είναι δυναμική και αδιάλειπτη προστατεύοντας το μοναδικό πνεύμονα οξυγόνου της πόλης.

VIDEO


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: