Αναρτήθηκε από: admin | 8 Ιουνίου 2010

Πυρά Παπαγεωργόπουλου κατά της Κυβέρνησης


Β. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: « Τρία θέματα  με τα οποία η Κυβέρνηση τιμωρεί τη Θεσσαλονίκη μας.

1. Νέο Δημαρχείο: Εδώ και οχτώ μήνες η Κυβέρνηση κρατά το Νέο Δημαρχείο κλειστό, μαζί με το πάρκινγκ των 1000 θέσεων.

«Η Κυβέρνηση εξακολουθεί να μη καταβάλει τα 6,5 εκ. €, κρατώντας τους Θεσσαλονικείς έξω από το σπίτι τους, εξακολουθώντας να τους ταλαιπωρεί, τόσο αυτούς όσο και τους εργαζόμενους στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Επίσης, εξακολουθεί να επιβαρύνει τον Δήμο Θεσσαλονίκης με 1,5 εκ. € ετησίως από τα ενοίκια σε Καραβάν Σαράϊ  κλπ., καθώς και από την μη είσπραξη από τον Δ.Θ. του 20% επί των ακαθαρίστων εσόδων του πάρκινγκ».

2. Ανάπλαση Νέας Παραλίας: Παρά τις ολοκληρωμένες μελέτες που έχει καταθέσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης εδώ κι οχτώ μήνες, για την ανάπλαση των υπολοίπων πάρκων της νέας παραλίας, δε δίνεται το πράσινο φως από την Κυβέρνηση για την κατασκευή του ζωτικού αυτού έργου αν και, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έχει απορροφηθεί μέχρι στιγμής μόλις το 11% των κονδυλίων του ΕΣΠΑ (Δ΄ Κ.Π.Σ.).

«Και με αυτό τον τρόπο, η Κυβέρνηση τιμωρεί την πόλη μας και τους κατοίκους της, μη επιτρέποντας την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, από το ύψος του Βασιλικού Θεάτρου έως και τους Ιστιοπλοϊκούς Ομίλους»

3. Ανδριάντας Κ. Καραμανλή: Καλώ τον υπουργό Πολιτισμού Π. Γερουλάνο να επισπεύσει τη συζήτηση στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεοτέρων Μνημείων για την χωροθέτηση του ανδριάντα του εθνάρχη Κ. Καραμανλή, τονίζω ότι η Κυβέρνηση δεν σεβάστηκε τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και των τοπικών αρχαιολογικών συμβουλίων για την τοποθέτηση του ανδριάντα στον άξονα της οδού Αριστοτέλους.

Δείτε το VIDEOΣχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: