Αναρτήθηκε από: admin | 6 Ιουνίου 2010

«Ο Άθως των Bloggers» στην Αγιορείτικη Εστία Θεσσαλονίκης


Ο ΑΘΩΣ ΤΩΝ  BLOGGERS!…

Την Δευτέρα 7 Ιουνίου, στις 13.00, τα μέλη του Δ.Σ. της Αγιορειτικής Εστίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο, δήμαρχο Θεσσαλονίκης    Β.Παπαγεωργόπουλο, θα δώσουν ειδική Συνέντευξη Τύπου, παρουσία Αγιορειτών Πατέρων, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την ίδρυσή της, και τη διοργάνωση Έκθεσης με θέμα  «ο Άθως των Bloggers».

Η Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στην έδρα της Αγιορειτικής Εστίας επί της οδού Εγνατία 109, όπου θα διανεμηθούν, ο Συλλεκτικός Αναμνηστικός Φάκελος με αυθεντικά σχέδια του καλλιτέχνη Βασίλι Μπάρσκι και η επετειακή έκδοση της Δεκαετίας.

Θα ακολουθήσει ξενάγηση στην πρώτη Διαδικτυακή Έκθεση Αγιογραφίας «ο Άθως των Bloggers» που φιλοξενείται στους χώρους της Αγιορειτικής Εστίας.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ της Αγιορειτικής Εστίας

Σημειώνεται ότι:

Η Αγιορειτική Εστία, είναι ένας μοναδικός πυλώνας της ιερής σχέσης της Θεσσαλονίκης με το Άγιο Όρος που λειτουργεί στο κτίριο Νεδέλκου, που αναστήλωσε και παραχώρησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Η Αγιορειτική Εστία, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, καθίσταται το «επίνειο» ή αλλιώς η «πρεσβεία» του Αγίου Όρους στην πόλη μας.

Το αποτέλεσμα των κοινών προσπαθειών του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους, δημιούργησαν εδώ και μια δεκαετία μια μόνιμη και δυναμική πνευματική και πολιτιστική γέφυρα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: