Αναρτήθηκε από: admin | 6 Μαΐου 2010

Β.Παπαγεωργόπουλος:«Εκφράζω τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία τριών νέων συνανθρώπων μας κατά τη διάρκεια μάλιστα της εργασίας τους, από περιθωριακά και αντικοινωνικά στοιχεία, από υποστηρικτές της ωμής βίας τους οποίους η Πολιτεία θα πρέπει να συλλάβει ταχύτατα και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΩΜΗ ΒΙΑ …

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος, με αφορμή τα χθεσινά θλιβερά γεγονότα που στοίχισαν τη ζωή σε τρεις νέους συνανθρώπους μας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία τριών νέων συνανθρώπων μας κατά τη διάρκεια μάλιστα της εργασίας τους, από περιθωριακά και αντικοινωνικά στοιχεία, από υποστηρικτές της ωμής βίας τους οποίους η Πολιτεία θα πρέπει να συλλάβει ταχύτατα και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά.

Τέτοια θλιβερά γεγονότα καταδικάζονται απερίφραστα από όλον τον Ελληνικό Λαό και ιδιαίτερα από την Αυτοδιοικητική οικογένεια, γεγονότα που πλέον των άλλων, αμαυρώνουν τους αγώνες όλων μας για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, αμαυρώνουν το νόημα των διαδηλώσεων όπως η χθεσινή και συγχρόνως εκθέτουν την πατρίδα μας στο εξωτερικό αυτή την κρίσιμη περίοδο για τα συμφέροντα της χώρας μας.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων, εύχομαι ποτέ πια να μην επαναληφθούν τέτοιες αποτρόπαιες ενέργειες και καλώ τον Ελληνικό Λαό σε εγρήγορση».


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: