Αναρτήθηκε από: admin | 4 Μαρτίου 2010

Β.Παπαγεωργόπουλος – Μαρία Λιονή


Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος δέχτηκε (σήμερα Πέμπτη 4 /3) στο γραφείο του την Γ. Γ. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μαρία Λιονή, όπου συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Παπαγεωργόπουλος και η κ. Λιονή έκαναν δήλωσεις:

Β.Παπαγεωργόπουλος : «Είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε στο Δημαρχείο την Γ. Γ. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μαρία Λιονή. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι περνάμε δύσκολες στιγμές ως χώρα στον τομέα της οικονομίας. Κάτω από αυτές τις δυσκολίες, θα προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για την διαχείριση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων αλλά και άλλων πόρων, για το καλό της Θεσσαλονίκης. Είχαμε έναν γόνιμο διάλογο και ενημερώσαμε την Γενική Γραμματέα για τα έργα που πρέπει να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πορείας της πόλης μας».

Μαρία Λιονή : «Επισκέφθηκα τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των περιοδειών που κάνουμε ως Περιφέρεια για αναγνώριση των κατά τόπους προβλημάτων, ώστε κι εμείς με τη σειρά μας να ενημερώσουμε τους Δημάρχους για τα θέματα του Ε.Σ.Π.Α και για τα έργα του Γ΄ .Κ.Π.Σ. Από τον κ. Παπαγεωργόπουλο ενημερωθήκαμε για αρκετά σοβαρά θέματα που απασχολούν το Δήμο. Με διαφάνεια, με αίσθημα δικαίου και κυρίως με αίσθημα προτεραιοτήτων που θέτει η Περιφέρεια σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, θα προσπαθήσουμε αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κοινοτικά κονδύλια, να βοηθήσουμε την περιφερειακή ανάπτυξη».Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: