Αναρτήθηκε από: admin | 9 Φεβρουαρίου 2010

Β.Παπαγεωργόπουλος:’Εκκληση για το νέο Δημαρχείο…


Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος…..

αναφέρθηκε στην άφιξη της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λ. Κατσέλη στη Θεσσαλονίκη η οποία, σύμφωνα με τον κ. Παπαγεωργόπουλο, δεν συνοδεύτηκε από εξαγγελίες και νέες προοπτικές για συγκεκριμένα θέματα της πόλης όπως :

  1. Την μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στο δυτικό τομέα της πόλης και τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.
  2. Την ανάδειξη του οικονομικού πυλώνα του λιμανιού με νέα επενδυτικά προγράμματα, στρατηγικό σχεδιασμό και επενδύσεις στον 6ο προβλήτα.
  3. Την στήριξη της Ζώνης Καινοτομίας σε αναπτυξιακό επίπεδο.
  4. Τις αρμοδιότητες του υφυπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μάρκου Μπόλαρη στο πλαίσιο αποκέντρωσης των κυβερνητικών αποφάσεων.
  5. Τη λειτουργία του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου.

Για το τελευταίο θέμα, ο κ. Παπαγεωργόπουλος έκανε έκκληση στην υπουργό Λ. Κατσέλη και προσωπικά στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου να μεριμνήσουν για την αποπληρωμή των τελευταίων δύο δόσεων ύψους 6,5 εκατ. ευρώ στην κοινοπραξία που κατασκεύασε το νέο Δημαρχιακό Μέγαρο, προκειμένου να λειτουργήσει μέσα στους επόμενους μήνες προς όφελος της ίδιας της πόλης και των κατοίκων της.

«Κάνω έκκληση, να ρίξουν μια ματιά στη πόλη της Θεσσαλονίκης, να πληρωθούν οι τελευταίοι λογαριασμοί ώστε να γίνει άμεσα η μετεγκατάσταση στο νέο αυτό κόσμημα της πόλης, το νέο Δημαρχιακό Μέγαρο».


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: