Αναρτήθηκε από: admin | 20 Ιανουαρίου 2010

Β.Παπαγεωργόπουλος:Παραμένουμε σε αγωνιστική εγρήγορση…


Β.Παπαγεωργόπουλος: Δηλώνω ικανοποιημένος μετά τις σημαντικές βελτιώσεις που έγιναν στο σχέδιο ψηφίσματος! Η αυτοδιοίκηση τίθεται σε αγωνιστική εγρήγορση!

Μετά την έγκριση του ψηφίσματος από το συνέδριο της ΚΕΔΚΕ, ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης και Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

Οι επιβεβλημένες τροποποιήσεις στο αρχικό κείμενο του Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ με τις οποίες επιβεβαιώνεται η συνέπεια στις αποφάσεις μας και συγκεκριμένα στα οικονομικά και θεσμικά προαπαιτούμενα για την έναρξη του διαλόγου και στην παραμονή της Μητροπολιτικής Διακυβέρνησης στον Α’ βαθμό αυτοδιοίκησης, αποτελούν ένα πρώτο βήμα. Εάν δεν τις είχαμε κάνει θα ήμασταν ανακόλουθοι με τις αποφάσεις μας και έκθετοι απέναντι στις προσδοκίες των πολιτών και την ίδια την αποτελεσματικότητα της όποιας μεταρρύθμισης.

Μετά την εκπνοή της προθεσμίας των σαράντα ημερών που όλοι οι Δήμαρχοι της Ελλάδας δίνουμε στην κυβέρνηση, προκειμένου να ανταποκριθεί στα προαπαιτούμενα του διαλόγου, κι εφόσον δεν υπάρξη πλήρης ανταπόκρισή της, ξεκινάμε αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Παραμένουμε σε αγωνιστική εγρήγορση καθώς δικό μας ζητούμενο δεν είναι το εκλογικό χρώμα του αυτοδιοικητικού χάρτη, αλλά μια ισχυρή και αποτελεσματική αυτοδιοίκηση που να υπηρετεί αξίες και να παράγει έργο για τον πολίτη, πέρα από κόμματα και χρώματα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: