Αναρτήθηκε από: admin | 8 Ιανουαρίου 2010

Περί νέων ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ έτους 2010 του ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΤΟΥΣ 2010  ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Β.Παπαγεωργόπουλος: «Μπαίνουμε στον τελευταίο χρόνο της τετραετίας 2007-2010, τετραετία που μας εμπιστεύθηκε ο Λαός της Θεσσαλονίκης το τιμόνι της πόλης μας και ως Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και ως Παράταξη της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ», νιώθουμε δικαιωμένοι και ικανοποιημένοι.

Δικαιωμένοι και ικανοποιημένοι, διότι τα έργα μας έγιναν αποδεκτά με ιδιαίτερα αισθήματα από το σύνολο σχεδόν των συμπολιτών μας και μάλιστα ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης.

Ολοκληρώνουμε με απόλυτη επιτυχία το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2009-2010» και υλοποιούμε στο ακέραιο τις εξαγγελίες μας, που είναι ακριβώς η μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ της Θεσσαλονίκης.

Όλες οι Αντιδημαρχίες κατέθεσαν τεράστιο έργο και προσέφεραν υπηρεσίες υψηλοτάτου επιπέδου στους δημότες αλλά και στους επισκέπτες της πόλης μας. Οι Αντιδημαρχίες Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής, Αρχιτεκτονικού, Δημοτικών Έργων και Κυκλοφορίας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Καθαριότητας, Δημοτικής Αστυνομίας και Οικονομικών στάθηκαν όλο το 2009 δίπλα Πολίτη.

Όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Και το Α’ και το Β’ και το Γ’ και το Δ’ και το Ε’,  ήταν συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια του 2009 δίπλα στον Πολίτη.

Όλα τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου μας ήταν μια ανοιχτή αγκαλιά για τους συνανθρώπους μας, ήταν συνεχώς δίπλα στον Πολίτη. Και ο «ΑΓ.ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» και τα Κέντρα Φροντίδας  Οικογένειας, και οι πρώην Παιδικοί Κρατικοί Σταθμοί, και τα Δημοτικά Ωδεία, και τα ΚΑΠΗ του Δήμου μας.

Όλες οι Δημοτικές μας Επιχειρήσεις αποδείχθηκαν εξαιρετικά παραγωγικές και ήταν και αυτές κάθε μέρα δίπλα στον Πολίτη.

Και η ΔΕΠΘΕ (Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας) και η ΚΕΤΑ (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Τεχνών και Άθλησης) και η ΔΗΚΕΘ (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θεσσαλονίκης).

Όλοι οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους και υπηρέτησαν τον στόχο μας που είναι η  ποιότητα ζωής των Θεσσαλονικέων.

Θέλω ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα στελέχη της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».

Δώσαμε όλοι μας, ότι καλύτερο είχαμε μέσα στην καρδιά μας και την ψυχή μας και κατά τον χρόνο που πέρασε, με αποκλειστικό στόχο το καλό της Θεσσαλονίκης, το καλό των Συμπολιτών μας.

Μπήκαμε λοιπόν προ ημερών στο 2010, ένα χρόνο που η Ελληνική Κοινωνία θα δοκιμασθεί από τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, προβλήματα που μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2010 μεταφέρονται και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  • Χρειάζεται λοιπόν μεγάλος αγώνας το 2010, για να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ της Θεσσαλονίκης μας.
  • Χρειάζεται ο αγώνας να είναι συνεχής.
  • Χρειάζεται να έχουμε απόλυτη προσήλωση στον στόχο.
  • Χρειάζεται να μη χάσουμε ούτε ένα 24ώρο.

Κάτω από αυτό το σκεπτικό η Παράταξη της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον Δήμο Θεσσαλονίκης και κατ’ επέκταση στον Λαό της Θεσσαλονίκης με την ίδια διάταξη μάχης.

Με το ίδιο κέφι, με την ίδια εργατικότητα, με την ίδια αποτελεσματικότητα.

Και με τον ίδιο στόχο, που δεν είναι άλλος από την ΑΛΛΑΓΗ προς το καλύτερο της Θεσσαλονίκης μας.

Και με μία καινοτομία, για να αυξήσει η Παράταξη την αποτελεσματικότητά μας.

Θα συνεδριάζουμε κάθε Δευτέρα ΟΛΑ τα εκλεγμένα στελέχη της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα Δημοτικά Διαμερίσματα και θα χαράζουμε την ΚΟΙΝΗ μας ΠΟΡΕΙΑ.

Θα αποφασίζουμε για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας.

Θα είμαστε πανέτοιμοι ανά πάσα στιγμή για να αντιμετωπίσουμε όλα τα θέματα του παρόντος, αλλά και για να προετοιμασθούμε με τον καλύτερο τρόπο για όλα τα θέματα του μέλλοντος.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ προχωρούμε και προετοιμαζόμαστε για νέους αγώνες, για την μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ.

Για την επίτευξη του υψηλού αυτού στόχου ζητώ την συμπαράσταση και την συστράτευση ΟΛΩΝ των Θεσσαλονικέων.»


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: